Safety 1st Wandelwagens

Bij het kopen van een wandelwagen wilt u natuurlijk dat deze van een goede kwaliteit is en dat deze ook veilig is. Waarom dan niet kiezen voor een wandelwagen die veiligheid al in de naam heeft staan. Bij Safety 1st wandelwagens staat de veiligheid inderdaad op een prominente plaats en daar kunt u de vruchten van plukken en toch niet te veel betalen.
Safety 1st wandelwagens zijn natuurlijk meer dan alleen een veilige wandelwagen. U krijgt ook een wandelwagen die heel erg gebruiksvriendelijk is en waar u talloze mogelijkheden mee hebt. Safety 1st is een merk dat uit de Verenigde Staten van Amerika komt, in Amerika wordt veiligheid heel erg belangrijk gevonden omdat fabrikanten een rechtszaak aan hun broek krijgen als hun product niet veilig genoeg is. In Nederland vinden wij veiligheid belangrijk omdat wij niet willen dat ons kindje iets overkomt. Er is dus niets mis mee om te profiteren vande veiligheid van de wandelwagens van Safety First. Dat dit in toenemende mate gebeurd mag wel blijken uit het feit dat Safety 1st de laatste jaren een vaste waarde is geworden op de wandelwagen markt. Bij het uitzoeken van een wandelwagen Safety 1st kiezen verzekerd u dus van een wandelwagen die door en door getest en volledig veilig is. Het is dan ook niet zogek dat de populariteit van het merk Safety 1st nog steeds aan het groeien is en het einde nog niet in zicht is. De online kinderwagens winkels die u op deze website vindt bieden ook een goedkope wandelwagen van het merk Safety 1st aan.

Een Safety 1st wandelwagen is een product van jarenlange ontwikkeling en het gebruik van de beste materialen. Net als andere wandelwagens hebben ook de modellen van Safety 1st een onderstel dat vervaardigd is van aluminium buizen. De aluminium buizen die echter voor de wandelwagens van Safety First gebruikt zijn komen rechtstreeks uit de luchtvaart. Het zijn buizen die een ovale vorm hebben waardoor ze extra sterk zijn en meer kracht hebben in bepaalde richtingen dan ronde buizen. Hierdoor zijn de aluminium buizen ook lichter dan ronde buizen met een vergelijkbare sterkte en wordt een belangrijks gewichtsbesparing bereikt. De kunststof verbindingsstukken wordengemaakt van een hoogwaardige kunstof die eveneens ook in de luchtvaart industrie wordt toegeast. De makers van de Safety 1st wandelwagen hebben dus bewust gekozen om bekende materialen te gebruiken in plaats van deze zelf uit te vinden en kunnen daardoor kosten besparen. Door het goed uit kienen van het onderstel en de gebruikte materialen is de wandelwagen zeer eenvoudig in te klappen en uit te klappen. Door middel van één knop kan de Safety 1st wandelwagen vergrendeld worden in de ingeklapte en de uitgeklapte toestand. Door deze knop in te drukken kan de wandelwagen worden ingeklapt of uitgeklapt.

De Safety 1st wandelwagen staat in verbinding met de grond door middel van vier wielen die voorzien zijn van luchtbanden. Deze luchtbanden geven de wandelwagen extra comfort bij het rijden op oneffen ondergronden. De voorwielen van de wandelwagens van Safety First kunnen zwenken maar zijn ook vast te zetten voor een betere koersvastheid. De achterwielen zijn vast opgesteld en voorzien van een rem, door een hendel te bedienen worden de remmen van de wandelwagen bediend en kan deze geen kant meer op. De bekleding van de wandelwagen is gemaakt van stevige kunstvezel die niet alleen slijtvast is maar ook eenvoudig schoon te maken is. Ook zijn de randen gevuld uitgevoerd waardoor deze als stootkussen werken en uw kindje zich niet bezeerd als u een keertje de verharde weg verlaat, natuurlijk zult u ook een verstelbare 5-punts gordel aan treffen. Bij het kopen van een wandelwagen Safety 1st kiezen zorgt er voor dat uw kindje dus comfortabel met u mee gaat en dat is ook wel nodig omdat uw kindje heel wat tijd in een wandelwagen door brengt. Dit comfort wordt verhoogd door de volledig verstelbare zonne- en regenkap waardoor uw kindje beschermd wordt tegen de elementen. Ook zijn voor het comfort van uw kindje de rugleuning en de voetensteun van deze goedkope wandelwagen verstelbaar waardoor u altijd een ideale zitpositie kunt vinden.

Bij het kopen van een wandelwagen Safety 1st kiezen betekend dat u ook niet vergeten wordt. De ergonomisch gevormde handgrepen zijn in hoogte verstelbaar waardoor ook u een goede houding aan kunt nemen. Verder is de wandelwagen is voorzien van een boodschappenmandje waardoor u niet met de kleine boorschappen in de hand hoeft te lopen. Door al deze mogelijkheden is een Safety 1st wandelwagen een zeer complete kinderwagen die u tal van opties biedt waar u veel gemak van kan hebben. Het beste is wellicht wel dat u hier niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen, vandaar ook dat u regelmatig aanbiedingen voor een Safety 1st wandelwagen op deze website tegen zult komen. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is uw wandelwagen aan schaffen bij een online kinderwagens winkel die u op deze website aan treft.