Cabino Wandelwagens

Bij het kopen van een wandelwagen hebt u natuurlijk de keuze uit veel verschillende merken. Op deze website zijn een aantal wandelwagen aanbieders besproken en een bespreking van de Cabino wandelwagens vindt u op deze pagina. Hierbij gaat het over de kwaliteit en de verschillende mogelijkheden die deze wandelwagens u bieden.

Bij het kopen van een goedkope wandelwagen is het van belang dat u een wandelwagen uit zoekt die aan uw eisen voldoet. Een wandelwagen moet natuurlijk veilig zijn, licht van gewicht zijn, u de mogelijkheden bieden die u van een wandelwagen verwacht en natuurlijk van een goede kwaliteit zijn. Bij het bekijken van wandelwagens Cabino kiezen verzekerd u dat alle bovengenoemde eigenschappen gecombineerd worden met een aantrekkelijke prijs. Dit lijkt wellicht op een onmogelijke combinatie maar de ontwerpers kunnen stoelen op een jarenlange ervaring aan de kop van het marktsegment waar zij in zitten. Niet voor niets lopen de ontwerpers van de Cabino wandelwagens dan ook vaak voorop bij het introduceren van nieuwe ontwikkelingen. Dit is een kracht die dit merk door de jaren heen heeft gebracht waar het nu is en waarvan men hoopt dat het Cabino nog jaren aan te top van de markt zal houden. Aan de aantallen mensen die jaarlijks voor deze wandelwagens kiezen hoeft het in ieder geval niet te liggen.

Alle modellen van de Cabino wandelwagens hebben een onderstel dat is gemaakt van lichtgewicht aluminium buizen. Dit onderstel is tot stand gekomen door het jarenlang door te ontwikkelen en bij elke nieuwe uitvoering de feedback die uit de markt kwam ten harte te nemen en in het nieuwe model te verwerken. Dit is niet alleen bij wandelwagens de enige manier om aan de top mee te blijven draaien en u zult dit dan ook in meer sectoren zien gebeuren. Een Cabino wandelwagen kopen levert u dus een onderstel op die licht is van gewicht en to voldoende stevigheid biedt om er probleemloos en vaak op uit te gaan met uw kind. De wandelwagen beschikt afhankelijk van het model over vier enkele of vier dubbele wielen. Alle wielen zijn voorzien van massief rubberen banden die ondanks hun geringe afmetingen toch het nodige comfort leveren. De zwenkwielen aan de voorkant van de Cabino wandelwagens zijn vast te zetten terwijl de achterwielen altijd vast opgesteld zijn. De gehele wandelwagen is eenvoudig op te vouwen en kan al even eenvoudig weer uitgeklapt worden. Ook dit uitgekiende systeem is een product van jarenlange ontwikkeling en één van de redenen dat wandelwagens van Cabino zo razend populair waren, zijn en blijven.

De zitting van de wandelwagens is gemaakt van sterke kunstvezels die de wandelwagen niet alleen een hoge slijtvastheid geven waardoor deze lang mee zal gaan maar ook de flexibiliteit geven om eenvoudig ingeklapt en uitgeklapt te worden. Bovendien is door toepassing van deze stof de goedkope wandelwagen ook nog eens snel en eenvoudig te reinigen. Voor de veiligheid is elke uitvoering van de Cabino wandelwagens voorzien van een volledig verstelbare 5-punts gordel die uw kindje netjes en veilig op de plaats houdt. Het comfort van uw kindje is natuurlijk zeer belangrijk, uw kindje zal immers de nodige tijd in de wandelwagen door brengen en een goede houding is daarbij belangrijk. Dit is overigens voor u ook belangrijk want als uw kindje niet goed zit dan zal u het aan moeten horen. De Cabino wandelwagens hebben daarom een in meerdere standen verstelbare rugleuning waardoor u altijd de juiste positie voor uw kindje kunt realiseren. Ook aan uw comfort is bij enkele modellen gedacht door de duwstang in hoogte verstelbaar te maken. Kiezen voor Cabino zal u een wandelwagen opleveren die voorzien is van een verstelbare zonnekap en standaard geleverd wordt met een boodschappenmandje.